Globinsko čiščenje

Preden začneš uporabljati I'm RESOURCE izdelke, je priporočljivo globinsko čiščenje.

Prvo terapijo z mikroorganizmi imenujemo 'globinsko čiščenje' ali 'globinsko razstrupljanje'. Priporočamo ti, da jo izvede izšolan terapevt.

Hair Resource prijava na terapijo

 

Terapija globinskega razstrupljanja telesa preko las in lasišča z aktivnimi mikroorganizmi je posebna terapija, s katero omogočimo, da se iz telesa po naravni poti izločijo toksini in težke kovine, ki se kopičijo v laseh, lasišču in v telesu.

Čeprav je na prvi pogled morda videti drugače, so lasje nedvomno eden od naših »živih organov«. Ves čas so izpostavljeni neposrednemu stiku z okolico, zaradi česar nase vežejo tudi mnoge strupe. Hair-Resource efekt s pomočjo mikroorganizmov in naravnih učinkovin tvojim lasem prinaša kisik, dovolj vlage ter aktivira očiščevalne lastnosti, da lahko lasje izločijo neželene in škodljive snovi.

Lasje so ogledalo našega zdravja in vitalnosti. Opravljajo izjemno delo. To je zadosten razlog in motivacija, da jih vedno čim bolj neguješ. Pri tem ti pomagajo Hair-Resource izdelki, polni mineralov in aminokislin, ki hranijo lase ter poskrbijo, da ostanejo čim dlje sijoči, zdravi in vitalni.

V zadnjih letih smo razvili specializirane linije za posebne potrebe las, ki jih nahranijo, obnavljajo in negujejo od znotraj navzven. Ugotovili smo, da minerali in toksini v laseh vplivajo na človekovo zdravje, zato izdelki delujejo tako, da ne izperejo le nečistoče, temveč razstrupljajo in iz las odstranijo toksine.

 

TERAPIJE Terapija vključuje Čas Cena

Terapevtsko društvo Šana Velkovrh


OSNOVNA REGENERACIJSKO SPROŠČUJOČA TERAPIJA

Terapevtka: Marjana Velkovrh

Lokacija: Vrtača 11, Ljubljana
* Terapija globinskega razstrupljanja telesa preko las in lasišča z aktivnimi mikroorganizmi je posebna terapija, s katero omogočimo, da se iz telesa po naravni poti izločijo toksini in težke kovine, ki se kopičijo v laseh, lasišču in v telesu. Pri terapiji las in lasišča uporabljamo I'm RESOURCE® pripravke, ki so 100% organskega izvora in vsebujejo aktivne mikroorganizme. Na telo učinkujejo celostno, ga očiščujejo ter hkrati prehranjujejo z aktivnimi mikroorganizmi v izdelkih I'm RESOURCE®.

Pogovor in pranje las in lasišča z I'm RESOURCE® izdelki,
*masaža stopal, dlani (refleksoterapija),
*fen frizura,
*svetovanje pri nakupu izdelkov,
*postrežen zeliščni čaj ali kombuča.
1,5 do 2 uri 120€

 prijava

Terapevtsko društvo Šana Velkovrh


ROYAL TIME
EXTRA DETOX & FACIAL LIFTING

Terapevtka: Marjana Velkovrh

Lokacija: Vrtača 11, Ljubljana
*Terapija globinskega razstrupljanja telesa preko las in lasišča z aktivnimi mikroorganizmi je posebna terapija, s katero omogočimo, da se iz telesa po naravni poti izločijo toksini in težke kovine, ki se kopičijo v laseh, lasišču in v telesu. Pri terapiji las in lasišča uporabljamo I'm RESOURCE® pripravke, ki so 100% organskega izvora in vsebujejo aktivne mikroorganizme. Na telo učinkujejo celostno, ga očiščujejo ter hkrati prehranjujejo z aktivnimi mikroorganizmi v izdelkih I'm RESOURCE®.

Pogovor in pranje las in lasišča z I'm RESOURCE® izdelki,
*masaža stopal, dlani (refleksoterapija)
*masaža rok in nog,
*akupresura »Lifting« obraza in
*obrazna maska,
*fen frizura in svetovanje pri nakupu izdelkov,
*postrežen zeliščni čaj ali kombuča.
S to terapijo in masažo odstranimo vse plasti stresa, utrujenosti in toksičnosti.
2 do 2,5 uri 150€

 prijava

Osnovna I'm RESOURCE TERAPIJA

Terapevtka: Monika Rekelj

Lokacija: SALON MR
Delavska cesta 26, 4208 Šenčur
Terapija globinskega razstrupljanja telesa preko las in lasišča z aktivnimi mikroorganizmi je posebna terapija, s katero omogočimo, da se iz telesa po naravni poti izločijo toksini in težke kovine, ki se kopičijo v laseh, lasišču in v telesu. Pri terapiji las in lasišča uporabljamo I'm RESOURCE® pripravke, ki so 100% organskega izvora in vsebujejo aktivne mikroorganizme. Na telo učinkujejo celostno, ga očiščujejo ter hkrati prehranjujejo.(za doplačilo možno striženje in fen frizura) do 2 uri 65€

 prijava

GLAVNIKI & ČOKOLADA

Terapevtka: Vesna Glavnik

Lokacija: Polzela
Terapija globinskega razstrupljanja telesa preko las in lasišča z aktivnimi mikroorganizmi je posebna terapija, s katero omogočimo, da se iz telesa po naravni poti izločijo toksini in težke kovine, ki se kopičijo v laseh, lasišču in v telesu. Pri terapiji las in lasišča uporabljamo I'm RESOURCE® pripravke, ki so 100% organskega izvora in vsebujejo aktivne mikroorganizme. Na telo učinkujejo celostno, ga očiščujejo ter hkrati prehranjujejo.(za doplačilo možno striženje in fen frizura) 1 do 2 uri glede na dolžino las 55,00 €; 60,00 €; 70,00 €;

 prijava

 

Vljudno vabljeni na terapijo.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več