O I'm ResourceBlagovna znamka

I'm Resource sva leta 1994 ustanovila Sigrid in Silvio Pillilini. Kot frizerski mojster in medicinec se že več kot 20 let ukvarjam s tem, kako minerali in toksini v laseh vplivajo na človekovo zdravje. Ugotovil sem, da je potrebno biti pri pranju, negi in barvanju še posebej pozoren na vrednost mineralov v laseh in telesu. To je najlažje doseči z našimi linijami izdelkov, ki poskrbijo za popolno uravnoteženje las.

Kot frizer sem bil dobro informiran glede potrebne nege las in sestavin, ki človeku škodujejo, vendar se je v praksi izkazalo, da večina izdelkov za nego las ne posveča pozornosti počutju uporabnika in dolgoročnemu ohranjanju ravnovesja.

Moto I'm Resource izdelkov: »prisluhni« pooseblja drugačno filozofijo, saj so narejeni s posluhom do človeka in narave. Ravno popolnoma naravne in žive sestavine so tisti ključ, ki odpira vrata sposobnosti našega telesa, las in kože, da vzpostavijo popolno ravnovesje, zdrav videz in moč.

Posebnost I'm Resource izdelkov

Brez parabenov

Industrijsko proizvedeni izdelki za nego las in telesa večinoma vsebujejo sestavine in škodljive kemične dodatke, ki so pogosto rakotvorni ali povzročajo alergijske reakcije ter lahko pustijo dolgotrajne škodljive posledice.

Iz naravnih sestavin

Izdelki I'm Resource so narejeni izključno iz naravnih sestavin visoke kvalitete, poleg tega pa se zavestno odpovedujemo popolnoma vsem sestavinam, ki bi lahko škodovale človekovemu zdravju ali naravi.

Živi izdelki

Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke. Omogočajo ti neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, živahnost in vitalnost.

Naš moto pooseblja ena ključna beseda: »prisluhni«

Vsi naši izdelki so narejeni s posluhom do narave in individualnih potreb posameznika. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki lasem in koži pomagajo aktivirati, poudariti in okrepiti izvirne lastnosti.

Garantiramo ti:

100 % kakovost sestavin

Vse uporabljene sestavine so prvovrstne kakovosti in iz organsko pridelanih, obnovljivih rastlinskih surovin in mikroorganizmov. Naši izdelki so biološko dobro razgradljivi ter ne vsebujejo fosfatov, nitratov, polietilnih glikolov in drugih sintetičnih substanc.

100 % neoporečne izdelke

Izdelki ne vsebujejo sestavin, ki bi škodovale uporabniku. Prav tako se dosledno izogibamo vsem potencialno škodljivim substancam, ki še niso dovolj raziskane.

100 % kakovost izdelkov

Izdelki so kakovostni in popolni. Ne varčujemo pri surovinah, ne z izdelavo ali pri polnjenju. Brez kompromisov ti ponujamo najboljše izdelke.

100 % poštena cena

Naše cene so pošteno in pravično izračunane. Ponujamo ti najvišjo kakovost za primerno ceno. V primerjavi z drugimi izdelki za nego las je naš dobiček majhen.

100 % učinek

Naši izdelki brez izjeme vsebujejo le naravne sestavine in mikroorganizme. Niso zgoščeni in ne razredčeni. Ne dodajamo olj ali katerih koli drugih tekočin. Aminokisline, ki so gradniki živega, pridobivamo s posebnim postopkom – fermentacijo. Prav zato so I'm RESOURCE izdelki edinstveni – živi izdelki.

100 % trajnost

Naši izdelki vsebujejo le naravne surovine, mikroorganizme in aminokisline. Morda zveni nemogoče, vendar tudi za konzerviranje uporabljamo edinstven princip, popolnoma skladen z naravo. Steklena embalaža je iz belega opalnega stekla. Svetloba, ki prehaja skozi stekleničko, ustvarja okolje, identično mikroorganizmom v naravi. Tako se lahko popolnoma odpovemo dodajanju konzervansov.

100 % dopolnjevanje

Naši izdelki so lahko popolno dopolnilo k tvojemu življenju. Pri nastanku različnih mikroorganizmov in razvoju njihovih značilnosti smo opazili, da ima vsak posamezen izdelek globljo individualno lastnost, ki ponuja bistveno več kot le prenovo kožne in lasne strukture.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.