Mikroorganizmi

Vsak izdelek I'm Resource vsebuje edinstveno simbiozo različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stiku z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost. Namerno se odpovedujemo uporabi olj, evkaliptusa in poprove mete, saj so naši izdelki skladni s homeopatijo.

Poleg izbranih sestavin in več kot 20 let razvoja postopka izdelave je ključ do edinstvenih učinkov posameznega izdelka simbioza različnih mikroorganizmov. Pred izdelavo končnega produkta mikroorganizme hranimo z različnimi ekološko pridelanimi izdelki, s čimer vplivamo na lastnosti in končne učinke posamezne mikrokulture. Končni rezultat je »živ izdelek«, ki na popolnoma naraven način ohranja tvojo kožno in lasno floro v ravnovesju.

Čudežen svet mikroorganizmov

Sem eden tistih ljudi, ki bi lahko ure in ure preživeli ob gledanju neba. Toliko zvezd, toliko skrivnosti …. Med njimi je ena še posebej edinstvena, ki me spominja na zelo posebno obliko življenja. Prisluhni moji zgodbi:

Ob nastanku vsega, kar obstaja, se je sredi kaosa in velikega poka razvil izjemen kraj, ki je eden najbolj skrivnostnih predelov vesolja. Jaz, ti in mi vsi prihajamo iz tega edinstvenega kraja.

Smo edini znani sončni sistem z najmanjšimi mikro-molekularnimi bitji in oblikami življenja (ljudi in živali), ki se vrti okoli Sonca, hkrati pa ima tudi lastno gravitacijo. Ta naj bi bila nespremenljiva, neizogibna in nepremagljiva.

Toda jaz in celotna ekipa I'm resource imamo drugačno mnenje – verjamemo namreč, da sta ljubezen in zadovoljstvo močnejša od gravitacije. Želimo te povabiti, da iz sebe prikličeš najlepše in najboljše lastnosti ter presežeš vse, kar te omejuje.

Silvio Pillilini

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več