Proizvodnja

GENESIS

Pred nekaj milijardami let se je življenje na Zemlji začelo. Od takrat praktično vse dolgujemo drobnim prijateljem – mikroorganizmom, ki skrbijo za procese od prebave do imunske odpornosti telesa. Bakterije, virusi, kvasovke in drugi mikrobi med seboj ustvarjajo edinstveno simbiozo. Vsem nam pomagajo, da živimo, se razvijamo, rastemo in zorimo. Vodijo nas na nepozabno potovanje ...

SIMBIOZA

Naša metoda proizvodnje I'm Resource izdelkov je edinstvena, saj vsi procesi temeljijo na fermentaciji različnih naravnih surovin.

Vsak izdelek vsebuje več kot 200 mikroorganizmov, ki jih v procesu fermentacije hranimo s skrbno izbranimi ekološkimi sestavinami iz certificiranih Demeter kmetij.

BREZ UMETNIH DODATKOV

Postopek proizvodnje izstopa tudi zato, ker so prav vsi detajli prepuščeni naravi in ne uporabljamo nobenih umetnih izdelkov.

Brez kemično pridobljenih snovi

Poleg tega Hair-resource linije ne vsebujejo tudi nobenih kemično pridobljenih snovi, ali snovi, pridobljenih s pomočjo kemijskih procesov.

SESTAVINE

Brez izjeme so naši izdelki narejeni iz naravnih surovin in mikroorganizmov. Niso razredčeni in ne vsebujejo kakršnih koli drugih tekočin. Namerno se odpovedujemo tudi uporabi olj, evkaliptusa in poprove mete, saj so naši izdelki skladni s homeopatijo. Gradnike življenja, imenovane aminokisline, dobimo v posebnem postopku s pomočjo fermentacije.

VISOKA KAKOVOST

Tako vsebina kot embalaža izdelka sta visoke kakovosti. Želimo ti namreč ponuditi največ – brez kompromisov. Vsak izdelek vsebuje poseben mikrosvet, kateremu ni mogoče ničesar odvzeti.

Vsebine ne moremo pakirati v manjše testne stekleničke, saj mora izdelek ostati živ, kar zahteva zadostno količino mikroorganizmov.

VEČ KOT LE IZDELEK

Hair-resource te povabi na nepozabno potovanje, ki te preseneča in razveseli na vsakem koraku.

Družbo ti delajo drobni, a izredno pomembni sopotniki – mikroorganizmi.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več