Splošni pogoji poslovanja

1. NAROČANJE

V spletni trgovini http://www.zivinaravo.si/ je izdelke mogoče kupovati samo preko spleta. Oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila oziroma želje po preklicu naročila lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo vse do takrat, dokler ne prejme e-poštnega sporočila "Potrditev naročila". Ko kupec prejme e-poštno sporočilo "Potrditev naročila", preklic ni več mogoč. Podjetje CDP EM d.o.o. si v primeru, kadar pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila. Do zavrnitve naročila s strani podjetja CDP EM d.o.o. lahko pride pred prejemom obvestila "Potrditev naročila".

2. VRAČILO BLAGA

V primeru, da vam blago ne ustreza, nas morate o vaši reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne reklamacije. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani.
Zraven mora biti obvezno priložen originalni račun. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O vaši nameri nas predhodno obvestite na elektronski naslov info@zivinaravo.si ali na telefon 059/073-240. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

3. DOBAVA

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Blago vam na navedeni naslov dostavimo z dostavno službo GLS - General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o. Cesta v Prod 84, 1129 Ljubljana, info@gls-slovenia.com.

Za izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 1-3 delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je običajni dobavni rok 7-14 dni. Pri vsakem podrobnem opisu izdelka je naveden tudi rok dobave. Dobavni rok začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "Potrditev naročila". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure delovnega dne, začne dobavni rok veljati isti dan, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem.

4. SLIKE IN BESEDILO

Slike izdelkov v spletni trgovini http://www.zivinaravo.si/ so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

5. CENE

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.zivinaravo.si/ ne vsebujejo DDV. Podjetje CDP EM d.o.o. ni davčni zavezanec. Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne. Spletne cene v spletni trgovini veljajo samo za oddano naročilo preko spletne trgovine ter za nakup z gotovino po povzetju ali po predračunu. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa. V primeru, da se kupec ob prevzemu odloči za plačilno metodo, ki jo nudi dostavna služba (npr. plačilo z debetno ali kreditno kartico), morebitni strošek takšnega plačila poravna kupec po ceniku dostavne službe dostavljalcu.

6. VAROVANJE PODATKOV

Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo v skladu z zakonodajo skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo v namen izvedbe vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje.

7. PREVZEM BLAGA IN PLAČILO

Z oddanim naročilom v spletni trgovini http://www.zivinaravo.si/ se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino. Ob prevzemu ste v primeru izbire plačila po povzetju dolžni poravnati celotno kupnino za dostavljeno blago v gotovini. Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

Stroški pošiljanja bremenijo prodajalca.

8. GARANCIJA IN SERVIS

Garancijski rok prične teči z dnem dobave oziroma prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek zagotavlja proizvajalec oziroma uvoznik - distributer, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Preko podjetja CDP EM d.o.o. lahko uveljavljate le garancijo za izdelke kupljene pri podjetju CDP EM d.o.o.

9. REKLAMACIJE

Kupcem želimo zagotoviti prijetno izkušnjo pri spletnih nakupih in eden od načinov je enostaven postopek vračanja artiklov v primeru reklamacije.

Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Blago morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O svoji nameri nas obvestite na info@zivinaravo.si ali na telefon 059/073-240. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži z deklaracijo in ne smejo biti poškodovani, vidno rabljeni, umazani, itd. Zraven mora biti obvezno priložen originalen račun. Stroške vračila pošiljke plača kupec. 

V primeru, da je reklamacija upravičena, vam bomo v 15 dneh vrnili kupnino v vrednosti nakupa vrnjenih izdelkov ali po želji zamenjali izdelek. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče. 

10. POGODBA

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo stranke mu jo pošljemo po pošti. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

11. ZLORABA SISTEMA

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini bomo preganjali z vsemi zakonitimi sredstvi.

12. ROK VELJAVNOSTI PONUDBE IN CEN

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

13. OSNOVNI PODATKI

CDP EM d.o.o.
Gospodnijska ul. 8
1000 Ljubljana
SI-Slovenia

Nismo davčni zavezanec
Osnovni kapital: 7.500, 00 EUR
Matična številka: 7181647000
Davčna številka: 43686915

Tel.: 05 90 73 240
Email: info@zivinaravo.si
Internetni naslov: http://www.zivinaravo.si

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več