view image

ALL DONNA 20

18.00 €
  • 20
  • Na zalogi

ALL DONNA vsakodnevna krema za prhanje te popelje v svet nežnosti in svežine. ALL DONNA v tebi vzbuja vse čute. Uporablja se kot vsakodnevna krema za umivanje in odstranjevanje nečistoče s kože. S pomočjo edinstvenega delovanja mikroorganizmov poskrbi za senzacijo občutkov in te varno obdaja ter ščiti.

Uporaba

Za vsakodnevno uporabo po celotnem telesu. Majhno količino razmaži v dlaneh ter jo z občutkom in s prijetnimi mislimi nanesi na vlažno kožo. S krožnimi gibi jo nežno vtri. Dobro izperi in odplakni nečistoče. Izdelek je primeren za uporabo tako za ljudi kot za živali.

"Občuti svojo vitalnost"

Popolna ženskost v vseh pogledih. ALL DONNA v tebi vzbudi vse čute.

Vsebina: 100ml

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več