view image

AVATHAAR A8

Pršilo za lase, telo in prostor

51.00 €
  • A8
  • Na zalogi

Pršilo AVATHAAR v tebi prebudi intuicijo in okrepi občutek, da si del celote, ki obdaja vsako živo bitje. Avathaar v sebi nosi moč transformacije in ti v različnih življenjskih obdobjih pomaga odkrivati nove globine. Tvoja čustva in občutja so ogledalo življenjske energije in Avathaar ti pomaga obnoviti moči ter okrepiti tvojo energijo, da lahko zaživiš še bolj polno. Deluje tako, da okoli tebe naredi naravni ščit, s katerim te zavaruje pred mikrobi in ti da več kisika, da lahko zadihaš s polnimi pljuči.

Uporaba

Majhno količino naravnih sestavin razprši po laseh, obrazu,telesu ali v usta vsakokrat, ko se ne počutiš popolnega. Postopek lahko neomejeno ponavljaš. Za boljše vzdušje ti svetujemo, da mikroorganizme po potrebi razpršiš tudi po prostoru.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

Lacetobacter, aspergillus, candida, lactobacillus, leuconostoc, rhodobacter, streptococcus, saccharomyces, lemon peel, molasses, camelua sinensis fermentextract, aqua.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več