view image

CHRIST-ALL 43 – Celostnost

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • Na zalogi

CHRIST-ALL oživlja zavest, prinaša živahnost in krepi voljo do življenja. Namenjen je čiščenju in razstrupljanju. Njegovo poslanstvo je, da ti pomaga harmonizirati, poudariti in priklicati na površje tvoje pravo bistvo.

Kdaj ga uporabiti:

V stresnih situacijah lahko tvoji lasje izgubijo svoj naraven lesk in delujejo utrujeni. Običajno postanejo občutno težki, še posebej pri sušenju. Skoraj nič ne rastejo in ostajajo enako dolgi. Po dolžini od korenin do konic las so vidne različne barvne nianse. Tudi, če v določenem obdobju zrastejo zelo hitro, se v suhem stanju lomijo. Tovrstno utrujenost in stres običajno izžareva tudi tvoja koža. Čutiš skrb in breme. Christ-all te osvobodi vseh tovrstnih težav.

»Izžarevaj svojo notranjo svetlobo.«

Naj bo svetloba – s temi besedami se začne najbolj znan mit o nastanku življenja. S temi besedami se začne Življenje. Svetloba prežene temo. Celo naše celice med seboj komunicirajo v snopih svetlobe. Ljudje imamo neverjetno danost, da lahko izžarevamo našo svetlost in ljubezen. S svetlobno hitrostjo se širi v vse smeri, v vse okoli nas in v vse kraje, ki jih obiščemo. Druži nas notranje zavedanje, da smo z vsem povezani.

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

molasse extract, triticumvulgare flour, saccharomyces/xylinum/black tea ferment,ricinus communis seed, aqua,cocos nucifera, lactobacillus/rye-barley-oat-corn-millet-flourferment, theobroma cacaobutter, camellia sinensis leaf,saccharum officinarum, sodiumchloride, pascopyron smithii,mel, quercus robur root,cinchona pubescens bark,arginine, methionine,threonine, proline, histidine,tryptophan, tyrosine, isoleucine, glutamine, valine,lysine,alanine, hydrolized mytilusedults byssus, algae, loess,xylit, fucus seratus.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več