view image

D10

Pršilo za lase

32.00 €
  • D10
  • Na zalogi

D10 napolni strukturno plast las z naravnimi maščobnimi kislinami in minerali ter poskrbi, da se lasje enostavno sušijo, so svilnati in svetleči. Po nanosu izdelka so lasje bolj odporni proti toploti in odporni na zunanje vplive. Ogljikovi hidrati povezujejo molekule vode, ki se enakomerno sproščajo med feniranjem ali naravnim sušenjem.

Tekočina D10, ki vsebuje ferment riža, školjčnih vlaken in medu lase nahrani z naravnimi lipidi in minerali. Pripravi jih na sušenje s sušilcem ali oblikovanje z likalnikom. Intenzivno učvrsti ter poskrbi za volumen in sijaj las, ne da bi jih pri tem mastila. Lase ohranja lahkotne in poskrbi, da jih je lahko razčesati.

Uporaba

Nanesi na mokre ali suhe lase, ki jih lahko tudi rahlo razčešeš. Izdelek pusti učinkovati približno 30 sekund, nato lase posuši s sušilcem ali brez.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

oryza sativa ferment 28%,maltodextrin (oryza sativa),EM-effective microorganism,calcium carbonat, magnesium,algae, zea mays, aloe barbadensis,silicat, bolus armenicus,(sea) natriumchlorid, polyphenole,flavone, isoflavonoide.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več