view image

D8

Pršilo za lase

32.00 €
  • D8
  • Na zalogi

D8 pršilo tvoje lase nahrani z naravnimi lipidi in minerali. Pripravi jih na sušenje, jih učvrsti ter poskrbi za volumen in sijaj. Ogljikovi hidrati v izdelku D8 vežejo nase molekule vode, ki se med sušenjem enakomerno porazdelijo pa laseh. Patentiran izdelek iz linije SCIENCE ohranja lase lahkotne in ’žive’, ne da bi jih pri tem mastil.

Tekočina v pršilu D8, ki vsebuje ferment riža in školjčnih vlaken, lase nahrani z naravnimi lipidi in minerali. Pripravi jih na sušenje ali likanje ter jih zaščiti pred vročino, celo več kot 200 °C, ne da bi se poškodovali ali lepili. Tekočino naneseš na mokre ali suhe lase.

Uporaba

Nanesi na mokre ali suhe lase, ki jih lahko tudi rahlo razčešeš. Izdelek pusti učinkovati približno 30 sekund, nato lase posuši s sušilcem ali brez.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

oryza sativa ferment 19%,maltodextrin (oryza sativa),EM-effective microorganisms,calcium carbonat, magnesium,algae, zea mays, aloe barbadensis,silicat, bolus armenicus,(sea) natriumchlorid, polyphenole,flavone, isoflavonoide.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več