view image

EOS 88 - Uživaj življenje

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • Na zalogi

Šampon kot vlažilna formula za nego suhih, poškodovanih in barvanih las. Pomaga pri vlaženju las s pomočjo vitaminov A,B1, B2, C, D in 13 aminokislin, ki so pridobljeni s fermentacijo grozdja, morske vode, soli in prsti. Šampon krepi sijaj las in lase napoji z bogato peno, tako da jih nežno in učinkovito učisti. Po uporabi so lasje navlaženi. Prej suhi kodri so živahni in nahranjeni, obarvani lasje pa ohranijo vitalnost in zdravje zaradi organske UV absorpcijske sposobnosti.


Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml

INCI

saccharomyces/xylinum/blacktea ferment, ricinus communisseed, aqua, cocos nucifera, ficus carica fruit ferment, citrus aurantium dulcis fermen, vitis vinifera ferment, lactobacillus/rye-wheat-ricebarley-oat-corn-millet-flourferment, theobroma cacaobutter, camellia sinensis leaf,algae, sapindus mukurossi peel,saccharum officinarum, invertasa, amylasa, katalasa, saccharasa, labenzym, ferrum, magnesium, kalium, kalzium, azurite, zinc, calcium carbonate, silicat, maris sal, polyphenol, flavone, isoflavonoid

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več