view image

GEO 23 – Zemlja

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • 23
  • Na zalogi

GEO poudarja aktivnost in komunikacijo. Pooseblja lastnosti, kot so gibanje, moč in stabilnost našega mišičevja in notranjih organov. GEO aktivira živčni sistem in uravnava funkcije.

Kdaj ga uporabiti:

Geo je prava izbira, kadar se slabo počutiš, si nezadovoljen in ne moreš uresničiti želje po spremembi. Vse tvoje blokade se odražajo v videzu las, pričeski, občutkih in zunanjosti. Lasje in koža so napeti, se lomijo in pokajo. GEO te spodbuja, da stopiš na novo pot in se pogumno podaš spremembam naproti.

»Živi svoje edinstveno življenje«.

Ljudje živimo svoje življenje, v katerem nas povsod spremlja ljubezen. Jemo, plešemo, se smejimo in pojemo skupaj. Pripovedujemo si zgodbe, drug drugemu rahločutno prisluhnemo. Se opogumljamo. Z veseljem se objemamo in smo hvaležni, da nismo sami. Imamo moč, da lahko vse, kar nas v tem trenutku obremenjuje, odrinemo na stran. Tedaj v polnosti doživimo srečo. Opustimo vse načrte, ki nas ne osrečujejo. Živimo svoje življenje v vseh barvah, ki se razgrinjajo pred nami.

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

lactobacillus/rice-wheat-flourferment, molasse extract,saccharomyces/xylinum/blacktea ferment, ricinus communisseed, aqua, cocos nucifera,lactobacillus/rye-barley-oat-cornmillet-flour ferment, camelliasinensis leaf, algae, theobromacacao seed butter, sapindusmukurossi peel, saccharumofficinarum, hydrolized mytilusedults byssus, pascopyronsmithii, loess, xylit, quercusrubor root, cinchona pubescensbark, mel, aloe barbadensis leafjuice, persea gratissima, sodiumchloride

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več