view image

LD3

Gel za utrjevanje las

32.00 €
  • LD3
  • Na zalogi

Krema za lase LD 3 iz linije SCIENCE poudari in oblikuje tvojo pričesko, ne da bi lase mastila. Fermentirano karitejevo maslo ima posebno zdravilno funkcijo, sprošča lasišče in poskrbi, da so tvoji lasje v optimalnem ravnovesju.

Izdelek LD 3 je s fermentom karitejevega masla zelo učinkovit za lase. Naneseš ga lahko na suhe ali vlažne lase ter tako oblikuješ in učvrstiš pričesko.

Uporaba

Nanesi na mokre ali suhe lase, ki jih lahko tudi rahlo razčešeš. Izdelek pusti učinkovati približno 30 sekund, nato lase posuši s sušilcem ali brez.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

sativa ferment 25%, maltodextrin(oryzasativa), mel mellis,butyrospermum parkii butterunsaponifiables, EM-effectivemicroorganisms, magnesium,algae, zea mays, amylum, aloebarbadensis, calcium carbonat,silikat, bolus armenicus, sapindusmukorossi, cyamopsis, sheabuttertetragonoloba, xantan, isoflavonoide,(sea) natriumchlorid.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več