view image

LD6

Gel za utrjevanje las

32.00 €
  • LD6
  • Na zalogi

Bogat vlažilni gel za lase LD 6 za oblikovanje in učvrstitev pričeske. Patentiran izdelek iz linije SCIENCE bo naredil vašo pričesko obstojno, ne da bi pri tem mastil lase.

Z bogatim vlažilnim gelom LD 6, ki vsebuje ferment riža in školjčnih vlaken, lahko oblikuješ in učvrstiš pričesko. Gel se lahko nanese na mokre ali suhe lase.

Uporaba

Nanesi na mokre ali suhe lase, ki jih lahko tudi rahlo razčešeš. Izdelek pusti učinkovati približno 30 sekund, nato lase posuši s sušilcem ali brez.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

sativa ferment 29% maltodextrin(oryzasativa), mel mellis, EMeffectivemicroorganisms,magnesium, algae, zea mays,aloe barbadensis, calciumcarbonat, silikat, bolus armenicus,sapindus mukorossi, cyamopsistetragonoloba, xantan, isoflavonoide,(sea) natriumchlorid.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več