view image

LUX 84 - Naj bo luč

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • Na zalogi

Kdaj ga uporabiti:

Simbioza ustvarja vsakodnevno spremembo našega počutja in razvoja. Se ne počutiš prijetno, ne čutiš notranje varnosti in se ne moraš izražati? Potem potrebujete luč. Pustite, da duša zasije iz vaših oči, vašega nasmeha in vseh vaših gibov.

 »Naj bo luč.«
Če hočeš videti mavrico, moraš vzdržati dež. Zato je tukaj luč. S projektom simbioze doživi poživljajočo čistočo in se znebite dnevne umazanije, ter slabega telesnega vonja. Izdelek je narejen iz oliv slovenskega porekla in poživljajočimi organizmi, ki bodo s tebe odstranili nečistočo s tvojih las in kože, brez pomoči eteričnih olj in umetnih derivatov. Po uporabi se počutite osvobojeni, budni in sproščeni. Tvoja suha koža, suhi, gosti ali skodrani lasje ti bodo hvaležni.

Uporaba

Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

saccharomyces/xylinum/blacktea ferment, ricinus communisseed, aqua, olive fruit ferment,cocos nucifera, ficus carica fruit ferment, citrus aurantium dulcis fermen, lactobacillus/rye-wheat-ricebarley-oat-corn-millet-flourferment, theobroma cacaobutter, camellia sinensis leaf,algae, sapindus mukurossi peel,saccharum officinarum, invertasa, amylasa, katalasa, saccharasa, labenzym, ferrum, magnesium, kalium, kalzium, azurite, zinc, calcium carbonate, silicat, maris sal, polyphenol, flavone, isoflavonoid


Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več