view image

MA 29 – Snov

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • 29
  • Na zalogi

MA pooseblja moč, zmožnost in vzpodbuja tvoj notranji sijaj. Njegovo poslanstvo je, da ti prinaša oporo, poudarja tvoje pozitivne lastnosti, vzpodbuja občutek Povezanosti in ti pomaga, da si lahkoten ter pripravljen na vse izzive.

Kdaj ga uporabiti:

Velika želja in hrepenenje v nas ne popustita in sta vedno prisotna. Hrepenimo po moči, določenem videzu, lastnostih in po drugačnosti. Že z majhnim smo zadovoljni in nimamo ambicij. Vse to se odraža v naših laseh, koži in mišicah. Pričeska je znosna le s pomočjo dodatnih pripomočkov, zaradi katerih ima umeten videz. Lasje in koža prepuščajo barvo in niso videti zdravi. Po mislih rojijo izjave, kot so »ne upam si«, »grd/a sem«, »nimam moči«. MA povrne notranji stik s sabo in krepi vsa čutila.

»Živi svoje nedotakljivo dostojanstvo.«

Od prvega vdiha dalje smo dragocena bitja. Že ko se rodimo, smo napolnjeni z neprecenljivimi, trajnimi vrednotami. Smo pomembni, ne da bi bili že poznani. Smo blagoslovljeni, ne da bi bili potrebni kakršni koli rituali. Smo zaščiteni, četudi smo brez obzidja. Naše dostojanstvo je nedotakljivo, hkrati pa smo lahko dotakljivi. Mogoče je čutiti našo predanost. Vse naše celice vibrirajo. Občutimo veselje do življenja. MA spodbuja biološko moč telesa in njegove naravne obrambne sposobnosti. Prinaša vzdržljivost, moč, čustveno stabilnost, zbranost in sproščenost.

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

molasse extract, saccharomyces/xylinum/black tea ferment, ricinuscommunis seed, aqua, sapindusmukorossi peel, cocos nucifera, lactobacillus/rye-barley-oat-corn-milletwheat-flour ferment, camellia sinensisleaf, algae, theobroma cacao seedbutter, saccharum officinarum, loess,xylit, fuccus seratus, quercus rubor,cinchona pubescens bark, aloe barbadensisleaf juice, persea ratissima,sodium chloride, arginine, methionine,threonine, proline, histidine, tryptophan,tyrosine, isoleucine, glutamine,valine, lysine, alanine, hydrolizedmytilus edult byssus, ron smithii,leucine, solanum lycopersicum leaf/stem, aesculus hippocastanumseed, solanum tuberosum pulp,pisum sativum, juglans regialeaf, corylus avellana leaf.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več