view image

MATE 25 – Duhovnost

Šampon za lase in telo

49.00 €
  • 25
  • Na zalogi

MATE iz notranjega miru in stabilnosti v tebi razvije moč, da se lahko z energijo in svežino soočaš z izzivi vsakdanjika vse do visoke starosti.


Kdaj ga uporabiti:

Neravnovesje lahko privede do tega, da so lasje neukrotljivi in imaš občutek, kot da niso tvoji. Ne dajo se oblikovati, ne stojijo, kot si želiš, in so trmasti. Postanejo tanki, lenobni in neživahni. Podobno se zgodi tudi tvoji koži, ki izgubi svoj lesk in postane napeta. Čutiš potrebo po intenzivni negi, polni čutnosti. MATE tvoje lase in kožo napolni s hranili ter ponovno povrne sproščenost, vitalnost in prožnost.

 »Živi svojo čarobno pravljico.«
Pravljica iz tisoč in ene noči spodbudi našo domišljijo. V njej čutimo tisoč let stare resnice in modrosti. V svojem notranjem očesu vidimo pravljične like, slišimo njihove glasove in hrup z ulic. Vonjamo dišave orientalskega bazarja, zanj značilne dišavnice in redke, specifične esence. Izmislimo si svojo pravljico z očarljivimi scenami in s srečnim koncem. Obstaja samo en pravi trenutek, da to pravljico tudi zaživiš – sedaj.

Uporaba

Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

molasse extract, saccharomyces/xylinum/black tea ferment, ricinuscommunis seed, lactobacillus/wheat-rye-barley-oat-corn-milletflourferment, aqua, cocos nucifera,theobroma cacao butter, camelliasinensis leaf, saccharum officinarum,sodium chloride, pascopyronsmithii, mel, quercus robur root,cinchona pubescens bark, zinc,sapindus mukurossi peel, arginine,methionine, threonine, proline,histidine, tryptophan, tyrosine,isoleucine, glutamine, valine, lysine,alanine, hydrolized mytilus edultsbyssus, algae, loess, xylit, fucusseratus, leucine, aloe barbadensisleaf juice, persea gratissima.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več