view image

METRIE 21 – Uglašenost

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • 21
  • Na zalogi

METRIE uravnava delovanje prebavnega sistema in celotnega metabolizma. Daje nam energijo in ohranja povezavo med telesom ter našimi čuti.
Kdaj ga uporabiti:

Ob pomanjkanju hranil so lasje in koža pusti. Neprestano si popravljaš pričesko in hlepiš po mastni kozmetiki, polni gela. Skuštrani in nevoljni lasje dajejo vtis neurejenosti, ki se kaže tudi na počutju. METRIE te osvobodi vseh tovrstnih težav.

»Živi svojo notranjo melodijo.«

Ob rojstvu kozmos v nas vtisne določeno unikatno melodijo. Kadar koli jo v življenju srečamo, v nas izzove resonanco. Ob njej začutimo uglašenost. Doživimo jo kot čuden red. Zaplešemo, zapojemo in muziciramo s to melodijo, ki nas objame. Razvijamo našo osebnost. Živimo našo edinstveno melodijo in veselo korakamo po poti življenja. Ta melodija nas obdaruje s srečo in z vznesenostjo. Kdaj ga uporabiti:

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

100% organic, microorganisms;saccharomyces/xylinum/blacktea ferment, ricinus communisseed, cocos nucifera, lactobacillus/wheat-rye-barley-oatcorn-millet-rice-flour ferment,camellia sinensis leaf, algae,the broma cacao seed butter,sapindus mukurossi peel,mel, saccharum officinarum,pascopyron smithii, quercusrubor root, cinchona pubescensbark, sodium chloride, hydrolizedmytilus edults byssus, loess,xylit, aloebarbadensis leaf juice,persea gratissima, arginine,methionine, threonine, proline,histidine, tryptophan, tyrosine,isoleucine, glutamine, valine,lysine, alanine.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več