view image

PRIMUS & OCTAVUS

Duet Primus in Octavus za zaščito in regeneracijo kože

58.00 €
  • Na zalogi

Edinstven trifazni fluid, ki obnavlja kožo in uravnava njene nepravilnosti. Kombinacija izdelkov je nepremagljiva na področju zaščite, kožne in celične regeneracije.

Nekakšen »zven«, ki spodbudi tvojo kožo, da se obnavlja, izboljša in jo obogati z mikroorganizmi. Njegove učinkovine so tako edinstvene, da s svojo živahnostjo pripomorejo k obnovi kožnih celic. Terapija z izdelkoma Primus & Octavus ni le nanos aminokislin, mineralov in elementov v sledeh, temveč življenje -  simbioza efektivnih mikroorganizmov, posledica tega pa je pomlajevanje kože. 30ml izdelka Primus & Octavus ustreza vsakemu delčku kože, pri uporabi pa si lahko zelo skromen.

Vse posamezne surovine so s pomočjo fermentacije predelane tako, da ne povzročajo alergij.

Uporaba

Pri prvem koraku nanesi majhno količino Primusa na vlažno oz. mokro kožo, nežno utri in nato izperi z vodo. Tako kožo pripraviš na naslednji korak, uporabo Octavusa. Pred uporabo premešaj sestavine z leseno paličico, da dobiš grudasto maso. To maso nanesi na vlažno kožo, ki si jo prej očistil s Primusom.

Priporočljiva področja za uporabo:

Primerna za vse dele kože, še posebej okoli oči, na čelo ali obrazne gube, kot tudi predele kože, ki potrebujejo obnovo in zaščito.

Možni neželeni učinki:

Do sedaj nam ni znan še noben. Predoziranje ni možno.

Interakcija:

Izdelka Primus & Octavus nista primerna za mešanje z eteričnimi olji.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več