view image

PROOF SYSTEM CREAM 96

63.00 €
  • 96
  • Na zalogi

Krema PROOF SYSTEM CREAM 96, primerna za celotno kožo in obraz. Spodbuja celično obnovo in ima antioksidantni učinek, za katerega poskrbijo mikroorganizmi in ostale sestavine. Pri uporabi kreme za nego se razvije njen popolnoma unikaten oseben vonj, značilen za posameznega človeka. Tako so tvoji čuti osebno navdahnjeni- mikroorganizmi in galam maslo poskrbijo za celostno nego in obnavljanje celic. Krema poleg tega tudi aktivno preprečuje prezgodnje staranje kože.

Uporaba

Majhno količino naravnega izdelka razmaži v rokah in nanesi po obrazu oziroma telesu. Pusti, da se krema vpije. Kremo je priporočljivo uporabljati po celem telesu.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Svet, v katerem živimo, je poln življenja, imenovanega »mikroorganizmi«. Pomembna je tudi energija, ki je vedno prisotna, imenovana »sončni žarki«. Osrednjo vlogo ima komunikacija, imenovana »vonjava«.

Piko na i doda nepogrešljiv element, imenovan »kisik«.

"Izžarevaj svojo notranjo svetlobo."

"Naj bo svetloba." S temi besedami se začne najbolj znan mit o nastanku življenja.

Vsebina: 100ml

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več