view image

PURE 10

Lahek serum PURE 10 s hialuronsko kislino

68.00 €
  • Na zalogi

Anti aging učinek, s pomočjo hialuronske kisline, ki je ena najpomembnejših sestavin vezivnega tkiva v koži pri človeku, proti staranju osveži kožo od znotraj, poveča njeno vsebnost vlage in preprečuje nastanek novih gub.

Učinek proti staranju osveži kožo od znotraj, poveča njeno vsebnost vlage, deluje kot magnet za vodo in preprečuje nastanek novih gub. Projekt o kremi proti staranju - PURE s hialuronsko kislino je namenjen vlaženju kože, saj s staranjem koža tvori manj hialurona, zato je pomembno, da ji pomagamo napolniti zaloge hialironske kisline, ki je skupaj s kolagenom in elastinom glavna sestavina vezivnega tkiva.

Uporaba

Nanesite 1-2 stiska seruma na konice prstov in nežno vtrite v kožo na obrazu, vratu in dekolteju.  Pusti, da koža vpije serum. 

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov.

Svet, v katerem živimo, je poln življenja, imenovanega »mikroorganizmi«. Pomembna je tudi energija, ki je vedno prisotna, imenovana »sončni žarki«. Osrednjo vlogo ima komunikacija, imenovana »vonjava«.

INCI

Amniotska tekočina, aloe vera, argan, kokos, maslo kapuca, karitejevo maslo, ferment jojobinega olja, vegetarijanska hialuronska kislina, ferment konoplje, ferment kamilice, mikroorganizem D-pentanol, mikroorganizem petolla, ferment vrtnice, jasminov vosek, vitamin E (olje fermentiranih pšeničnih kalčkov, olje iz leče, oljčno olje) ksantan gumi, algin iz Azotobacter.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več