view image

SILVIUS 73 – Gozdni škrat

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • 73
  • Na zalogi

SILVIUS prinaša preobrazbo, pospešuje tvoj osebnostni razvoj in ti pomaga poiskati nove poti v življenju. Njegovo poslanstvo je, da poudari tvoje bistvo in te opogumi, da raziščeš svojo resnično naravo. Pomaga ti združevati notranje želje in občutke ugodja.

Kdaj ga uporabiti:

Lasje so zrcalo stanja našega celotnega metabolizma. Vsi naši notranji občutki se odražajo na naših laseh. Počutimo se nesrečne, naši lasje in koža potrebujejo veliko elana. Moti te izpadanje las. Barva las je mišje rjava, pepelnata ali siva. SILVIUS ti pomaga združevati notranje želje in občutke ugodja.

»Živi v svojih čudežnih vonjavah.«

Vsako bitje oddaja lasten, specifičen vonj, ki ima individualen žar. Naše čutilo za voh je odločilno pri posredovanju občutkov. Kadar nekaj zavohamo, sočasno tudi nekaj začutimo. Vonjave nas navdihujejo, ko jih vpijamo, da bi našli stvari, ki nam ustrezajo. Vonjave nas radostno vodijo. Življenje sprejemamo v taki obliki, kot se razgrinja pred nami. Vohamo svobodo, naravo in ljubezen, ki nas obdaja. SILVIUS prinaša transformacijo, pospešuje razvoj in nas opogumlja, da najdemo našo pravo pot. Uravnovesi telesne funkcije in spodbudi prečiščevanje.

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

saccharomyces/xylinum/blacktea ferment, ricinus communisseed, aqua, cocos nucifera,lactobacillus/rye-wheat-ricebarley-oat-corn-millet-flourferment, theobroma cacaobutter, camellia sinensis leaf,algae, sapindus mukurossi peel,saccharum officinarum, orange,(hydrolized) mytilus edulisbyssus, pascopyron smithii,loess, xylit, quercus robur root,cinchona pubescens bark, mel,aloe barbadensis leaf juice, perseagratissima, sodium chloride,sodium bicarbonate.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več