view image

THEOS 76 – Božanskost

Šampon za nego las in telesa

49.00 €
  • 76
  • Na zalogi

THEOS pomaga telesu, da se osvobodi nečistoč ter pripomore k izboljšanju fizičnega in psihičnega počutja. Njegovo poslanstvo je, da te vodi k lepoti, jasnosti in kreativnosti.

Kdaj ga uporabiti:

Kaj zahtevam? Kako bi bilo zame najbolje? Kaj sem? Lasje in koža kažejo nedoločljiv, negotov karakter, pri tem pa se nikoli ne moremo odpovedati kopici vprašanj (kdo, kje, kaj, zakaj ...). Bi imela skodrane ali ravne lase, debele ali tanke? Ko izgubiš zmožnost odločanja, se vrni vase in k svojemu bistvu. THEOS ti prinaša občutke harmonije in jasnosti.

»Živi svojo dragoceno domišljijo.«

Z domišljijo dosežemo vse. Preden se situacije, občutki in stvari materializirajo, si jih predstavljamo, so v naših mislih in domišljiji. Z mislimi ustvarjamo našo prihodnost. »Na začetku je bila beseda.« Z lastno kreativnostjo pa smo ustvarili svetove. Več domišljije imamo, kompleksnejše, lepše in očarljivejše stvari lahko ustvarimo. Ta božanska iskra – biti ustvarjalec – biva globoko v našem srcu in išče svoj slog. Prikličite domišljijo v svojo sedanjost.


Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh oziroma jo razredči v razmerju 1:10 z vodo in jo postopoma nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh minutah izperi. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celotnem telesu in se oprhaš.

Priporočamo, da se pred uporabo kozmetike I'm Hair Resource posvetujete z našim svetovalcem in opravite začetni razstrupljevalni tretma – globinsko čiščenje las.

Zakaj?

Izdelki I'm Hair Resource se bistveno razlikujejo od kozmetike, ki ste jo vajeni uporabljati. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki se tudi energijsko povežejo z vami in vam pomagajo pri razstrupljanju ter boljšem počutju. Da bi ta proces stekel kar najbolj uspešno, je smiselno upoštevati navodila o zaporedju, kombinaciji in izbiri izdelkov, predvsem pa telo najprej razstrupiti nakopičenih toksinov in strupov s šamponi za lase in telo iz linije Basic, preden začnemo uporabljati izdelke za nego in podporo.

Vsebina: 150ml


INCI

molasse extract, saccharomyces/xylinum/black tea ferment, ricinuscommunis seed, cocos nucifera,lactobacillus/rye-wheat-barley-oatcorn-millet-flour ferment, camelliasinensisleaf, algae, theobroma cacaoseed butter, sapindus mukurossi peel,saccharum officinarum, sodiumchloride, hydrolized mytilus edultsbyssus, pascopyron smithii, loess, xylit,quercus robur root, aloe barbadensisleaf juice, persea gratissima, aesculushippocastanum seed, solanumtuberosum pulp, pisum sativum, juglansregia leaf, corylus avellana leaf, citrusaurantium dulcis peel, mel, cinchonapubescens bark, arginine, methionine,threonine, proline, histidine, tryptophan,tyrosine, isoleucine, glutamine, proline,valine, lysine,alanine, solanumlycopersicum leaf/stem, leucine.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več