view image

TOTAL KOMBUCHA 56

Gel za intenzivno nego las, telesa in duše.

53.00 €
  • 56
  • Na zalogi


TOTAL KOMBUCHA je koncentrirana zdravilna bomba za intenzivno nego las, telesa in duše, ki neguje od znotraj. Lasje so namreč občutljiv in skrajno zanesljiv sistem, ki nas zgodaj opozori o stanju našega zdravja. Njihov videz je ogledalo našega metabolizma. TOTAL KOMBUCHA ti povrne zadovoljstvo in energijo, krepi prebavno moč, uravnava telesno temperaturo ter spodbuja radost, navdušenje in kreativnost.

Vsaka posamezna celica v tebi vre od živahnosti, vse v tebi vibrira z visoko intenzivnostjo. Veseliš se vsakega novega trenutka in vsakega novega srečanja. Prežema te radost.  Čutiš svojo živahnost, živahnost drugih, življenje rastlin, živali in celo kamnov. Veselje vre iz tebe kot iz močnega izvira. Tvoj duh pa je miren, jasen in buden. Tvoje življenje prinaša harmonijo.

"Ti si življenje"

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh in jo nežno nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh do petih minutah izperi. Lase s sušilcem posuši šele po 10 do 15 minutah. Prav tako lahko po prhanju majhno količino izdelka naneseš na vlažno kožo in pustiš učinkovati. Izpiranje ni potrebno.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

kombucha, pu erh: camelliasinensis & camellia japonica,saccharum officinarum, cocosnucifera oil, betain, sapindusmukorossi, coco clucosideferment, hydrolyzed mytilus, urea,gel algae, ahnfeltia concinna,diatomeen, fucus serratuspelvetia canaliculata, barleygrass, algae, zea mays, aloebarbadensis, persea gratissima,citrus aurantium, solanumtuberosum pulp extract, castaneasativa, pisum sativum, mel, 45plants from germany, grass, xylit,pelvetia gum/leafs.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več