view image

TOTAL PROOF 53

Gel za intenzivno nego las, telesa in duše.

53.00 €
  • 53
  • Na zalogi

Gel za intenzivno nego las in telesa je izjemen izdelek, ki vsebuje več kot 300 različnih sestavin. Idealen je za poškodovane in suhe lase, poleg tega pa tudi pomirja kožo ter jo nahrani. PROOF s pomočjo mikroorganizmov ter hranil lasem in koži povrne izgubljene substance.Ti zavestno razdajaš svojo ljubezen, da si z vsem in vsakomur povezan.

PROOF je izjemen izdelek, ki vsebuje več kot 300 različnih sestavin. Pripisujemo mu blag afrodizičen učinek. Idealen je za poškodovane in suhe lase, poleg tega pa tudi pomirja kožo ter jo nahrani.PROOFti odpre vrata k ozdravljenju, sreči in harmoniji. Vpliva na tvoje navade, zmanjšuje nagnjenja k določenim boleznim, pomirja živčni sistem ter nevtralizira telesne in psihične obremenitve.

Čutiš letne čase, čutiš, ko dan preide v noč.Uživaš barve, zvoke, ritme, tone, glasbo in hrano raznolikih okusov.Čutiš dotik, vonjaš vonjave. Tvoja ljubezen odpira vrata k ozdravljenju in harmoniji. Poveže te z vsem, kar obstaja.

 »Ti si ljubezen«

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh in jo nežno nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh do petih minutah izperi. Lase s sušilcem posuši šele po 10 do 15 minutah. Prav tako lahko po prhanju majhno količino izdelka naneseš na vlažno kožo in pustiš učinkovati. Izpiranje ni potrebno.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

cocos nucifera extract, molasseextract, saccharum officinarum,zea mays, sapindus mukorossi,hydrogenated jojoba oil ferment,coconut acid (fermented), kombucha,pu erh (camellia sinensis,camellia japonica), lithothamnioncalcareum extract, diatomeen,fucus serratus pelvetia canaliculata,barley grass, algae, zea mays,aloe barbadensis, urea, grass,stimulating sea silk (hydrolizedsilk protein, collagens, elastin),wheat, secale cereale extract,hordeum distichon, avena sativa,oryza sativa, zea mays, panicummiliaceum.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več