view image

TOTAL SYSTEM 63

Gel za intenzivno nego las, telesa in duše.

63.00 €
  • 63
  • Na zalogi

TOTAL SYSTEM, gel za intenzivno nego las in telesa ti prinaša popolno prenovo lasnih vlaken in povrhnjice kože. Različni vitamini hranijo lase in telo ter pripomorejo k razstrupljanju, tvorbi hormonov in encimov, krepitvi las in nohtov ter celostni  harmonizaciji telesa. Za vitalnost in življenjsko energijo z RESOURCE efektom.

Različni vitamini hranijo lase in telo ter pripomorejo k razstrupljanju, tvorbi hormonov in encimov, krepitvi las in nohtov ter celostni harmonizaciji telesa.TOTAL SYSTEM za intenzivno nego las in telesa ti prinaša popolno prenovo lasnih vlaken in povrhnjice kože.

Čutiš moč, ki se rojeva v tebi, prehaja skozi tebe in si utira pot navzven.Tvoja podjetnost in želja po sodelovanju odražata tvoj ogenj in notranji žar. Neomajana moč volje te pelje naprej. Iz tvoje globoke vitalnosti izvira srčnost.Imaš energijo, da začaraš svet s svojo močjo.

 »Ti si čista energija«

Uporaba
Majhno količino razmaži v dlaneh in jo nežno nanašaj na lase v smeri od korenin do lasnih konic. Po treh do petih minutah izperi. Lase s sušilcem posuši šele po 10 do 15 minutah. Prav tako lahko po prhanju majhno količino izdelka naneseš na vlažno kožo in pustiš učinkovati. Izpiranje ni potrebno.

Živ izdelek:
Zavedaj se, da v rokah držiš živ izdelek, ki se prilagaja tako okolici kot tudi tvojemu trenutnemu počutju. Te spremembe lahko opaziš, če si pozoren na konsistenco ali vonj izdelka, vendar bodi brez skrbi – kvaliteta vsebine ostane na najvišjem nivoju. Izdelek je brez konzervansov in brez človeku ali naravi škodljivih snovi.

Vsebina: 100ml


INCI

barley grass, stimulating sea silk(hydrolized silk protein, collagens,elastin), EM-effective microorganisms,wheat proteins, aminoacids (21), brown algae, sea salt,persea gratissima oil, aesculushippocastanum seed extract,solanum tuberosum pulp extract,cacao seed butter, sapindus mukurossipeel extract, mel, saccharumofficinarum, pascopyronsmithiiextract, quercus rubor rootextract,cinchona pubescens bark extract,sodium chloride, hydrolized mytilusedults byssus, loess, xylit, aloebarbadensis leaf juice, perseagratissima oil, arginine, methionine,threonine, proline, histidine,tryptophan, tyrosine, isoleucine,glutamine, valine, lysine, alanine.

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več