Vsakodnevna uporaba

Postopek čiščenja

  1. Priporočamo, da količino izdelka razredčiš s pomočjo steklenega aplikatorja ali kozarca v rezmerju 1:10 z vodo. Količina izdelka, ki ga nanesemo, lahko variira od velikosti kovanca za 5 centov vse do količine v velikosti kovanca za 2 evra.
  2. Razredčeno mešanico postopoma nanašaj na mokre lase v smeri od korenin do lasnih konic. Prav tako lahko majhno količino izdelka naneseš po celem telesu in se oprhaš.
  3. Po nanosu izdelka pusti učinkovati od 3 do 5 minut. Potem temeljito izperi lase oz.telo s čisto vodo. Po potrebi lahko postopek ponoviš tudi večkrat, na primer ob slabem telesnem počutju ali med zdravljenjem.
  4. Temeljito izperi lase s čisto vodo.
  5. Po čiščenju las in lasišča lahko uporabiš linijo za intenzivno nego. To so izdelki Total Proof, Total Reconstructure, Total Kombucha, Total System. Ta linija bo tvoje lase, lasišče in kožo okrepila, obnovila kožno strukturo in poškodovane lase, ne da bi pri tem na površini las puščali olja, polimere in silikoni. Izdelke za intenzivno nego lahko uporabljaš vsakodnevno ali enkrat na leto. Izpiranje izdelkov ni potrebno. Čas učinkovanja ni predpisan, saj mikromolekularna ugradba izdelka prodre direktno v lase ali povrhnico in tako oskrbi strukturo las in kože od znotraj.
  6. Po vsakem pranju bodo tvoji lasje trdni, obstojni in svileni.

 

Uglasi se s svojo melodijo

I'm Resource je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost.

Preberi več